שילוב נהדר של טחינה ושוקולד צ`יפס
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים את החמאה, הסוכר והטחינה הגולמית, ומערבבים לתערובת אחידה.
2. מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח, ומעבדים לבצק.
3. מוסיפים את השוקולד צ`יפס ומערבבים עד להטמעתם.
4. מחממים תנור ל- 180 מעלות.
5. יוצרים כדורים בגודל פלאפל, משטחים מעט עם היד ומניחים על גבי מגש עם נייר אפייה במרווחים של 1-2 ס"מ.
6. אופים כ- 15 דקות עד להזהבה קלה. מצננים לחלוטין לפני שמורידים מהמגש. שומרים בכלי סגור ונהנים ליד כוס תה.
7. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.