מצרכים למתכון
17 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (16-18 יחידות (תלוי בגודל))
- הבצק
- קמח לבן - 6 כוסות
- מלח - כפית שטוחה
- חומץ 5% - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- מים - 3 כוסות - סה"כ (720 מ"ל)
- למריחה
- חמאה - 250 גרם
- לפיזור מעל
- סוכר - 3 כפות שטוחות
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קאהי: עוד מעדן מהמטבח העיראקי העשיר
- 1 מנפים את הקמח לקערה ומוסיפים את המלח, החומץ והמים. לשים לבצק גמיש, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לשעה.
- 2 מחלקים את הבצק לכדורים, מרדדים כל כדור, מורחים בחמאה רכה, מקפלים לשניים, לארבע ושוב לשניים, וכך מכינים את כל הכדורים.
- 3 נותנים לכדורים לנוח כחצי שעה, מרדדים לעלים בצורה הרצויה (בעובי של מלאווח, לא דק מאוד) ומטגנים עד להשחמה עדינה. הופכים ומטגנים גם את הצד השני.
- 4 מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל את הסוכר ואוכלים חם!
- 5 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
20.5% |
9% |
70.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב