דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה פירורים
  • 1 טוחנים את הפתיבר ושמים רצועת נייר שקוף בדפנות התבנית.
  • 2 ממיסים את החמאה ומערבבים עם 2/3 מפירורי העוגיות (את 1/3 הפירורים הנותר שומרים לסוף). מרפדים את תחתית הרינג עם תערובת הפירורים והחמאה, ומעבירים למקפיא.
  • 3 מקציפים את הגבינה עם הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 4 מקציפים את השמנת עם הפודינג ומקפלים לתוך הגבינה.
  • 5 יוצקים את המלית לתבנית, מיישרים, מפזרים את פירורי העוגיות על פני העוגה.
  • 6 מחזירים למקפיא לפחות ל- 24 שעות, כשעה-שעתיים לפני הגשה מעבירים למקרר. לשמור את העוגה במקרר.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: רינג בקוטר 24 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת טחינה, הקצפה והקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 33.2% 9.1% 57%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב