גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | עוגת גבינה פירורים |
16 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: רינג בקוטר 24 ס"מ.
שיטת ההכנה כוללת טחינה, הקצפה והקפאה.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 266 | 304 |
חלבונים (גרם) | 4.29 | 4.91 |
פחמימות (גרם) | 27 | 31 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 8.38 | 9.59 |
שומנים (גרם) | 15.73 | 17.99 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.79 | 4.34 |
כולסטרול (מ"ג) | 45.08 | 51.56 |
נתרן (מ"ג) | 178.77 | 204.45 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.31 | 0.36 |
מים (גרם) | 0 | 0 |
ויטמין B (מק"ג) | 1.59 | 1.82 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.16 | 0.18 |
סידן (מ"ג) | 73.44 | 84 |
ברזל (מ"ג) | 0 | 0 |
אשלגן (מ"ג) | 0.17 | 0.19 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם