שלום רב, מבחינת קלוריות, שומן, חלבון וכו' - אין שינוי, מבחינת מרבית המינרלים גם לא וגם הויטמינים שבשר מהווה מקור להם הם לא ויטמינים רגישים לחום (כמו ויטמין C שמקורו מן הצומח והוא רגיש לחום ממושך). בבישול ממושך חלק מהויטמינים עשויים לעבור למי הבישול כך שאם מדובר בתבשיל שמשתמשים במים שלו מקבלים אותם משם. בכל מקרה - רצוי לא לחרוך את הבשר מאחר שבבשר חרוך נוצרים חומרים מזיקים מבחינה בריאותית. בברכה, נטלי
נטלי שמש, דיאטנית קלינית עמוד הפייסבוק
|