הודעה על הפסקת פעילות הפורומים באתר FoodsDictionary:החל מחודש נובמבר 2018, הפעילות בפורומים תופסק.כל התכנים הקיימים בפורומים ישארו ולא יוסרו מהאתר.
קרא עוד
קבלו עוד מתכון עם גולש - מרק גולש מדיארי בקדרת ברזל. מתכון של השף של "וייט הול" בתל אביב (המתכון מופיע בrest).
מתכון פשוט של פחות מחצי שעה הכנה. יוצא טעים מאד
מצרכים חומרים לציר בשר: 1 ק"ג עצמות בקר 750 גר' בשר מס' 2 (צלעות) חתוך לקוביות ירקות שורש מלח, פלפל רסק עגבניות ½ בקבוק יין אדום פשוט
אופן ההכנה אופן הכנה לציר הבקר: לטגן בסיר את העצמות עד להשחמתן, להוסיף את ירקות השורש ולטגן מס' דקות. לתבל ולהוסיף מים ויין ? לבשל כ-3 שעות ולסנן. על בסיס הציר שקיבלנו נכין את המרק.
אופן הכנת המרק: לטגן את הבשר עד להשחמה, להוסיפו לציר המסונן ולבשל כשעה. בינתיים - במחבת גדולה לטגן בצל, גזר ופלפל אדום להוסיף לבשר ולבשל כ-חצי שעה נוספת. להוסיף תפו"א ועגבניות, לתבל ולבשל כשעה עד שהכל רך. לשפר תיבול לפי הטעם.
אופן ההגשה: המרק מעולה לאחר שעמד קצת וטעמיו התחברו, להגיש (אפשר גם כמנה עיקרית) רותח בקדרה כבדה עם לחם טרי וחמאה