הודעה על הפסקת פעילות הפורומים באתר FoodsDictionary:החל מחודש נובמבר 2018, הפעילות בפורומים תופסק.כל התכנים הקיימים בפורומים ישארו ולא יוסרו מהאתר.
קרא עוד
הכוונה להכנת המבורגר עסיסי וטעים
19:19 ,11.03.2016
stas13
שלום אני חדש בפורום!
החלטתי לנסות להכין המבורגר, והבנתי מספר דברים חשובים: * הבשר צריך להיות טרי. *30 אחוז שומן ו70 אחוז בשר.
העניין הוא כזה..איזה שומן לקנות? איזה נתח בשר כדאי לקנות? האנטריקוט המיושן שנמכר בסופרים מתאים?
Re: הכוונה להכנת המבורגר עסיסי וטעים
22:14 ,01.06.2016
Yaron Peled
היי
בדרך כלל משתמשים בשני סוגי בשר בקר. בשר בקר צלעות, בשר בקר שפונדרה או צוואר. היחס הוא בערך 70 30 ואת זה אתה כבר יודע.