אבי שלום,
חשוב לחלק את התפריט היומי לשלוש ארוחות עיקריות: בוקר, צהריים וערב, ול2-3 ארוחות קטנות למשל:מנת פרי,מעדן חלב דל שומן ועוד.להקפיד על זמנים פחות או יותר קבועים במידת האפשר.
בנוסף לדאוג לשלב ירקות בכל ארוחה, לשתות כמות מספקת של מים. לשלב מוצרי חלב, בשר, ביצים, דגים. להעדיף דגנים מלאים וקטניות על פני פחמימות פשוטות.
לגוון במזונות השונים, כדי שלא ישעמם.
להימנע ממזון עתיר בשומן "לא טוב" ולעומת זאת כן לדאוג לשלב "שומן טוב".
כמובן שאלו הנחיות כלליות בלבד, תפריט חשוב להתאים בעזרת איש מקצוע בצורה אישית, בהתייחס לאורח החיים,גיל,מצב הבריאותי ועוד גורמים נוספים.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה
בברכה, אורלי וייסיד - דיאטנית קלינית