דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת מוס גבינה בציפוי גלסאז` נוגט
עוגה חגיגית למאורעים מיוחדים
  • הכנת הבסיס:
  • 1 לטחון את עוגיות האוראו במעבד מזון ולהוסיף את החמאה המומסת.
  • 2 להדק את התערובת לתבנית עגולה/רינג בקוטר 24 ס"מ.
  • 3 להעביר למקרר.
  • הכנת מוס הגבינה:
  • 1 לערבב את הג`לטין עם המים.
  • 2 לערבב את הגבינות ולהוסיף אליהן את הג`לטין המומס.
  • 3 להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 4 להמיס את השוקולד הלבן במיקרוגל ולהוסיף לתערובת הגבינות. לקפל אל תערובת הגבינות גם את הקצפת.
  • 5 לסדר שקף בשולי התבנית, לצקת את מוס הגבינה על הבסיס ולהקפיא במשך כ- 3 שעות.
  • הכנת גלסאז` הנוגט:
  • 1 להשרות את הג`לטין במים.
  • 2 לחמם בקלחת את השמנת המתוקה והגלוקוזה עד סף רתיחה. להסיר מהאש, להוסיף את השוקולד המריר והנוגט, ולערבב עד להמסת השוקולד.
  • 3 להוסיף את הג`לטין ולערבב היטב.
  • 4 להוציא את העוגה מהמקפיא. כעת יש לכם 2 אופציות:
  • * להסיר את השקף, לחלץ את העוגה מהתבנית, להניח אותה על רשת צינון, לצקת את הגלסאז` על העוגה (כך שהוא מכסה גם את השוליים) ולהחזיר את העוגה למקרר.
  • * להשאיר את העוגה בתבנית, לצקת עליה את הגלסאז`, להחזיר למקפיא לשעה, לאחר מכן להוציא את השקף ולהעביר את העוגה למקרר.
  • הקישוט:
  • 1 לקשט עם פירות היער ולצפותם בריבה המומסת.
  • 2 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה/רינג 24 ס"מ + מעבד מזון + שקף.

הערך התזונתי לא כולל את הגלוקוזה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 44.7% 11.5% 42.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.83 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב