דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים עם שוקולד לבן קרמל מלוח
אחת העוגות הטעימות שתכינו
  • הכנת הקצפת:
  • 1 להקציף בקערה את השמנת המתוקה, החלב, אינסטנט הפודינג ואבקת הסוכר, עד לקבלת קצפת יציבה. במקביל, להמיס את השוקולד GOLD קרמל בקערה במיקרוגל בפולסים קצרים (היזהרו שלא יישרף) עד לקבלת ממרח שוקולדי חלק ואחיד. להוסיף את המלח הגס ולצנן.
  • 2 להוסיף בתנועת קיפול את השוקולד לתוך הקצפת עד לקבלת מרקם אחיד (לא להוסיף שוקולד חם לקצפת קרה).
  • 3 לטבול את ביסקוויטי הפתיבר בחלב ולשטח שכבה ראשונה של ביסקוויטים. מעל לשטח שכבת קצפת בטעם קרמל מלוח ושוב ביסקוויט וקרם, ביסקוויט וקרם וכן הלאה.
  • 4 להכניס את העוגה למקפיא לכ- 20 דקות.
  • הכנת הגנאש:
  • 1 בקערה להניח את השוקולד GOLD קרמל, להביא את השמנת לרתיחה בקלחת ולמזוג אותה מעל השוקולד. להוסיף את המלח הגס ולערבב היטב עד לקבלת גנאש אחיד וחלק.
  • 2 להוציא את העוגות מהמקפיא, לשטח גנאש מעל ולקשט. ניתן לשמור אותה גם במקפיא ולאכול אותה ממש כמו עוגת גלידה. זו עוגת ביסקוויטים טעימה בטירוף - באחריות!
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 20*30 או חד פעמית בינונית (או 2 תבניות אינגליש קייק).

הערך התזונתי לא כולל את השוקולד GOLD קרמל והתוספות לקישוט. שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה והמסה במיקרוגל. זמן ההכנה לא כולל את זמן הקפאת העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 38.1% 7.8% 54.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב