דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים קלה להכנה עם שוקולד לבן
עוגת ביסקוויטים קלה, מהירה וטעימה במיוחד
  • 1 מקציפים יחד את כל מרכיבי קרם הגבינה.
  • 2 ממיסים את שוקולד החלב עם השמנת המתוקה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
  • 3 ממיסים גם את השוקולד הלבן במיקרוגל למשך כ- 30 שניות בלבד ומערבבים עד שנמס. השוקולד הלבן נמס מהר ולכן לא לחמם במיקרוגל מעבר ל- 30 שניות כדי שלא יישבר.
  • 4 מסדרים בתבנית מלבנית 20x30 ס"מ שכבה של פתיבר טבולים במעט חלב, מעל הפתיבר מורחים חצי מכמות קרם הגבינה ומשטחים לשכבה ישרה וחלקה.
  • 5 מעל שכבת הקרם מסדרים שכבה נוספת של פתיבר (אין צורך לטבול בחלב שוב - הפתיבר יתרכך מהקרם), מסדרים מעל את חצי הכמות הנוספת של קרם הגבינה, משטחים את הקרם ומעליו מסדרים שכבה נוספת ואחרונה של הפתיבר.
  • 6 מעל הפתיבר מוזגים את שוקולד החלב המומס ולאחר מכן מזלפים שבילים של השוקולד הלבן המומס. זהו - שומרים במקרר כמובן. מתקבלת עוגת ביסקוויטים קלה להכנה וטעימה במיוחד עם שני שוקולדים שאתם חייבים לאמץ!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 30×20 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה והמסה במיקרוגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 42% 7.3% 50.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.72 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב