דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 73 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלילי בצק עלים במילוי קרם וניל
מאפה בצק עלים עם קרם שמנת וניל
  • 1 לחתוך את בצק העלים לרצועות של 2 ס"מ לרוחב ו- 10 ס"מ לאורך.
  • 2 כל רצועה ללפף על קונוס (סה"כ כ- 12 רצועות).
  • 3 לאפות בחום של 190 מעלות למשך 25 דקות או עד שמשחים.
  • 4 לקרר ולשחרר בזהירות את הבצק האפוי מהקונוסים.
  • 5 להקציף את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג לקרם.
  • 6 להעביר את הקרם לשקית זילוף עם פיה בצורת כוכב, ולזלף בתוך הגלילים.
  • 7 לסדר את הגלילים בכלי הגשה ולפזר עליהם אבקת סוכר.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 12 קונוסים ממתכת או גלילי מתכת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 37.7% 7.1% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב