גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | אנשי מקצוע | » | שפים וטבחים | » | שף קונדיטור ירון אלבלק |
את האהבה שלי לתחום האפייה שאבתי עוד בילדותי מאימי, שהייתה ממלאת את הבית מדי שבוע בניחוחות מאפים מעשי ידיה... ואז "נדבקתי בחיידק". לפני כ- 6 שנים החלטתי לקחת את האהבה הזו צעד אחד קדימה והתחלתי את לימודי יסודות הקונדיטוריה בקורסים והשתלמויות שונות, ביניהם ב"לגעת באוכל" ובאקדמיה לבישול ואפייה של השף אורן גירון, וכן מספרות מקצועית מהארץ ומחו?ל. כיום במקביל לייצור עצמי, אני מעביר גם סדנאות אפייה ומתוקים, בהן אני מקנה למשתתפים בצד ההתנסות המעשית גם ידע נרחב בתורת חומרי הגלם, ושילובם הנכון באפייה. בימים אלו ממש אני שוקד על כתיבת ספר שיאגד לתוכו את העשייה שלי בתחום בשנים האחרונות, בצירוף מתכונים מקוריים ושלל טיפים מעשיים, תוך שימת דגש על דיוק בכמויות חומרי הגלם ושלבי האפייה הנכונים. כל אלה מלווים בצילומים מרהיבים. ניתן לצפות באתר המתוקים החדש שלי שמתעדכן מעת לעת.
שפים שאני מעריץאורן גירון ופייר הרמה. מטבח מועדףצרפתי ואוסטרי הונגרי. הכלי הכי שימושי במטבח שלי"השילוש המקודש": סכין שף, מטרפה ולקקן. חומר גלם מועדף"השילוש המקודש": חמאה, שמנת ומקלות וניל.הכי אוהב להכיןמוסים, קרמים ובצקים. אני מאמיןתשאף לעסוק במה שאתה אוהב, ומכאן לתת דרור ליצירתיות שבך. |
קונדיטוריה והעברת סדנאות אפייה.
רחובות והמרכז. מצא עוד שפים באזור המרכז
אתר הבית: albalakr.wix.com