דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגות)

  • הבצק
  • קמח לבן - 1/2 אריזת נייר - סה"כ (500 גרם)
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • סוכר - 1/2 כוס - סה"כ (90 גרם)
  • שמרים יבשים - כף (11 גרם)
  • חמאה - אריזת נייר (100 גרם)
    רכה בטמפ` החדר וחתוכה לקוביות
  • חלב - כוס (240 מ"ל)
    בטמפ` החדר
  • המלית
  • נוטלה - צנצנת זכוכית (440 גרם)
    לפי הטעם והצורך
  • סירופ הסוכר
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • סוכר - 1/2 כוס - סה"כ (90 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגות שמרים נוטלה אישיות
עוגת שוקולד שכל ילד יאהב
  • 1 ללוש את כל מרכיבי הבצק כ- 10 דקות עד לקבלת בצק ולהתפיח אותו כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 2 לחלק את הבצק לשני עיגולים שווים, כל עיגול לרדד למלבן ולעצב את העוגות האישיות איך שאוהבים. ניתן להכין מהבצק כ- 15 עוגות אישיות או 2 עוגות בתבניות אינגליש קייק.
  • 3 להתפיח את העוגות שוב כ- 45 דקות, ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20-25 דקות (תלוי בסוג התנור).
  • 4 בינתיים, להרתיח את המים והסוכר ליצירת סירופ ולהבריש את העוגות המוכנות מיד לאחר שהן יוצאות מהתנור. מתקבלות עוגות נוטלה אישיות מושלמות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין גם כעוגה רגילה.

ציוד נדרש: תבניות אינגליש קייק (לפי הצורך).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 20.3% 8.2% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב