דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (כ- 30 פיצות אישיות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצות אישיות
פיצות להכנה מהירה
  • 1 לערבב את כל חומרי הבצק היבשים, להוסיף שמן, מים וחלב בהדרגה (להתחיל בחצי כוס חלב, אם חסר להוסיף את החצי הנוסף בהדרגה).
  • 2 לתת לבצק לנוח כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 3 לערבב בקערה גדולה את כל מצרכי הרוטב מלבד הרסק והגבינה.
  • 4 לקמח משטח עבודה, לרדד בצק וליצור עיגולים בגודל הרצוי (אני עשיתי עם קערה בינונית).
  • 5 לרסס על כל עיגול שמן זית, למרוח רסק עגבניות לפזר כשתי כפות מהמצרכים שערבבנו ולהניח מעל את הגבינה.
  • 6 לחמם תנור מראש ל- 220 מעלות.
  • 7 לאפות 15-20 דקות עד להזהבה.
  • 8 הפיצות מוכנות - בתיאבון חיוך

אפשר לצמצם את הכמויות הרשומות לחצי אם הכמות גדולה. אני עשיתי את כל הכמות והקפאתי. כשרצינו שוב לאכול חיממתי בתנור, יצא נפלא!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 17.7% 21% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב