דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בצק מלאווח ביתי
בצק מלאווח ביתי
  • 1 בקערה מערבבים את הקמח, המים, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. לשים את מצרכי הבצק לישה ידנית ארוכה וטובה (זה חשוב) למשך כ- 10 דקות לפחות.
  • 2 מורחים מעל הבצק כף שמן כדי שלא יתייבש ומשאירים למנוחה של חצי שעה.
  • 3 משמנים את היד, מחלקים את הבצק ל- 12 כדורים שווים ונותנים עוד מנוחה של כחצי שעה.
  • 4 פותחים כל כדור בצק לעיגול גדול ודק. מורחים עם היד מרגרינה (בערך כפית וחצי - חשוב שתהיה רכה מאוד!), מקפלים את העיגול לחצי, שוב מורחים מרגרינה, מקפלים שוב לרבע, מורחים שוב מרגרינה ושוב קיפול אחרון (סה"כ 3 פעמים).
  • 5 לבסוף יוצרים כדור, פותחים אותו לעיגול שטוח, נותנים מנוחה, מרדדים לעיגול בקוטר 20 ס"מ והרי לכם בצק מלאווח ביתי. מטגנים כל מלאווח עם כ- 1/2 כף שמן משני הצדדים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגשה עם ביצה קשה, רסק עגבניות וחריף.

ניתן להקפאה עד שלושה חודשים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 21.8% 9.3% 68.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב