דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (2 מגשים בקוטר 30 ס"מ (16 משולשים))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה זעתר וקשקבל
פיצה לא שגרתית וטעימה במיוחד
  • 1 בקערה מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר.
  • 2 יוצרים גומה ושופכים לתוכה את המים ומעל את המלח.
  • 3 מתחילים לערבב מהמרכז החוצה עד שנוצר בצק רך, וממשיכים ללוש כ- 10 דקות.
  • 4 מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים כחצי שעה.
  • 5 משמנים 2 תבניות עם נייר אפייה.
  • 6 משטחים את הבצק בשתי התבניות, מחוררים את הבצק ומשטחים.
  • 7 בקערה מערבבים את שמן הזית עם הזעתר ומורחים על הבצק מלמעלה. מעל מפזרים את גבינת הקשקבל והשומשום.
  • 8 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 24.7% 13% 62.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב