דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 239 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מלבי חלבי ביתי
קינוח מלבי חלבי טעים ביותר
  • 1 בסיר בינוני לחמם את ליטר החלב, הסוכר והשמנת המתוקה, ולהגיע למצב רתיחה (כאשר העיסה מתחילה לבעבע יש להוסיף ולערבב כל הזמן את העיסה הבאה).
  • 2 בקערה קטנה לערבב את כוס החלב עם הקורנפלור ומי הורדים (לא מרוכזים - rose water). לערבב היטב את העיסה עד שאין גושים של קורנפלור.
  • 3 כשהחלב מהעיסה הראשונה מתחיל לבעבע ישר לשפוך את העיסה השנייה לחלב החם, ולערבב היטב היטב כ- 2 דקות עד להסמכה.
  • 4 להעביר לכלי ההגשה וישר לכסות (שלא ייווצר קרום). להמתין שהמלבי יתקרר ולהכניס למקרר למספר שעות לפני שאוכלים (עדיף להכין לילה קודם).
  • 5 הכנת הסירופ: לחמם את כל מצרכי הסירופ בסיר קטן על הגז, להביא לרתיחה, להוריד לאש קטנה ולהסמיך לפחות עוד כרבע שעה (הכמות של הסירופ מספיקה לפחות ל- 20 מנות מלבי). לשמור בקירור ולהגיש מעל המלבי.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל האדום ואת התוספות על המלבי. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור המלבי לפני ההגשה. המשקלים לפי כוס מדידה אוניברסלית. המלצת הגשה: עם קוקוס, פיסטוק כתוש, אגוזי מלך וכדומה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 13.6% 5.4% 79.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב