דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל האמפנדס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אמפנדס מתוקים וטבעוניים
אמפנדס מתוק וממכר, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 יוצקים את ממרח השחר העולה פרווה לתבניות סיליקון קטנות ומקפיאים שעתיים לפחות.
  • 2 קורצים עיגולי בצק, מניחים את הממרח הקפוא במרכז, סוגרים לצורת חצי ירח ומהדקים עם מזלג. מחזירים למקפיא לשעה נוספת.
  • 3 מטגנים במשך כ- 15 שניות מכל צד בשמן עמוק (ראו מידע נוסף לגבי השמן).
  • 4 מגישים חם עם אבקת סוכר מעל.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת באמפנדס המתוק לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק. זמן ההכנה כולל את זמן הקפאת השוקולד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 43.7% 4.5% 51.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.78 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב