שלום, חסרים לי כאן נתונים רבים על מנת שאוכל לבנות לך תפריט מקצועי המתאים לך, כמו: משקל, גיל, גובה, בדיקות דם, מצב רפואי, מזונות המעלים את הרגישות, תסמיני מערכת העיכול פע"ג ועוד.. אתן לך כמה טיפים: 1. נסי במשך שבוע בערך להקטין צריכת לקטוז (סוכר החלב) שנמצא בחלב ומוצריו (חלב ניגר, גבינות רכות ויוגורטים). 2. שימי לב שאת מקפידה על שתיית מיים מרובה (חסרים לי נתונים להמלצה מדוייקת, אך ממוצע של 12 כוסות מים לרוב עונה על הדרישות). 3. הקפידי על צריכת סיבים תזונתיים ממקורות של ירקות, פירות ודגנים מלאים: לחם מלא, קינואה,אורז מלא, כוסמת וכו.. במידה ואת מעוניינת בתפריט מותאם אישית, מוזמנת להגיע לפגישת ייעוץ אצלי בקליניקה. שיהיה בהצלחה, קארין גרינבוים.
בהצלחה, קארין גרינבוים דיאטנית קליניתלתאום פגישת יעוץ והתאמת תפריט באופן אישי חייגו: 054-5898906. בדף הפייסבוק שלי תמצאו טיפים נוספים בנושאי תזונה נכונה, אורח חיים בריא והרזייה: https://www.facebook.com/karingreenboim?ref=hl
|