שלום,
אני בת 37 ואמא לשלוש בנות. בשנתיים האחרונות התחלתי לאפות עוגות ועוגיות לבד, מטעמי בריאות ומודעות.
אני משתמשת במתכונים לא יותר מידי שמנים (בכל זאת עוגיה ועוגה צריכות להיות טעימות וכיפיות
),תמיד בחמאה (במקום מרגרינה) וקמח מלא או קמח כוסמין (בשבילי - ערך גלוטני נמוך מאוד).
השאלה שלי בנושא סוכר והתחליפים שקיימים היום בשוק.
עד היום אני משתמשת בסוכר לבן, במיוחד מפני שאני חושבת שממתיק מלאכותי לא ממולץ לילדות ( בנות 7,4), בזמן שלי לא יזיק להוריד את כמות הסוכר.
האם כדאי להשאר עם הסוכר הלבן או בכל זאת כדי להחליף לממתק מלאכותי בכדי שיהיה יותר 'בריא' לי ולבעלי? ואם כן, איזה ממולץ לאפיה? חשוב לזכור שכל העוגות, העוגיות ואפילו הלחם בבית נאפות על ידי - אין עוגיות קנויות בכלל.
תודה