הודעה על הפסקת פעילות הפורומים באתר FoodsDictionary:החל מחודש נובמבר 2018, הפעילות בפורומים תופסק.כל התכנים הקיימים בפורומים ישארו ולא יוסרו מהאתר.
קרא עוד
חלבונים
11:31 ,17.10.2011
זיו אלקלעי
האם ידוע למישהו מה קורה לחלבון של קטניה במידה ומנביטים אותה האם נשאר אותו חלבון? האם הערך יורד או עולה? מה משתנה? תודה זיו אלקלעי רפואה סינית
Re: חלבונים
08:53 ,19.10.2011
ליאת גורן
היה זיו, מה שלומך? ברגע שמנביטים קטניה וגם כשמשרים אותה הקטניה היא הופכת להיות זמינה בגוף שכן ניטרלנו בכך את מעכבי האנזימים של הקטניה עוהקטניה תתעכל בצורה יותר טובה בגוף, אז ערכה התזונתי עולה. אך צריך לזכור שחוץ מהקטניה שהיא סויה שהיא חלבון מלא, שאר הקטניות הן חלבון חסר ויש לאכול איתם דגנים או אגוזים לקבלת חלבון מלא. בתיאבון!