כמה שמענו על כמה שחשובה ארוחת בוקר. כל הלילה צמנו ולכן בבוקר עלינו לאכול כדי להכניס דלק חדש לגוף. זאת אומרת לשבור את הצום- breakfast.אבל מה אוכלים בארוחת בוקר? למי יש זמן? למי יש חשק להכין? ובכלל, בקור הזה של החורף איך בכלל אפשר לאכול משהו כמו פעם... אז נכון שאני חסידה גדולה של גרנולה על הבוקר (רצוי לא קלויה כדי שכל הויטמינים והמינרלים ינכחו וכן ללא תוספת סוכר) עם יוגורט עיזים או כבשים (קלים יותר לעיכול), אבל לפעמים קר לאכול גרנולה על הבוקר. התחלופה, כך גיליתי, יכולה לבוא בצורה של דייסת שיבולת שועל. כן, קוואקר... אני לוקחת 4 כפות של קוואקר (יש קוואקר מלא, יש לא מעובד אבל גם ההוא של האיש עם הכובע עובד), עם חלב (אני לוקחת חלב סויה אבל אפשר חלב רגיל, חלב אורז, חלב שקדים ואפילו רק מים) שמכסה את הכפות ולחמם בסיר על הגז לא יותר משתי דקות (זה הופך לעיסתי ואז מוכן), מעל אפשר לבזוק סוכר חום, מולסה (לא מגופרתת) או סילאן (ללא תוספת סוכר), ואפשר גם פירות יבשים או רגילים. בתיאבון!
|