דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (כ- 25 קרם שניט אישיים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרם שניט אישי במילוי מוס שוקולד ווניל
קרם שניט בשילוב טעמים
  • 1 עדיף להשתמש בבצק עלים על בסיס חמאה - להפשיר כל הלילה.
  • 2 יש לרדד את בצק העלים דק ולחתוך קוביות אישיות (גודל הקובייה על פי העדפה אישית).
  • 3 יש להניח על תבנית עם נייר אפייה ולחורר בעזרת מזלג כדי למנוע התפחה גבוהה. על קוביות הבצק יש להניח עוד נייר אפייה ומעל זה תבנית נוספת כמשקולת (למה? כי זה מונח התפחה גבוהה ומתקבלות לנו קוביות פריכות ודקיקות).
  • 4 לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה. לאחר 10 דקות אפייה יש להוציא את התבנית ונייר האפייה המונח מעל ולהמשיך לאפות כרגיל.
  • 5 הכנת מוס השוקולד: יש להמיס בבן מארי (אמבטיית מים) את 2 סוגי השוקולד ו- 1/3 כוס החלב עד קבלת תערובת הומוגנית. במקביל, יש להקציף את מיכל שמנת המתוקה עד קבלת קרם.
  • 6 בתנועות קיפול יש להוסיף את השוקולד לקצפת עד קבלת מוס נהדר ואחיד. לאחסן במקרר.
  • 7 הכנת מוס/קרם הוניל: יש להקציף את כל החומרים עד קבלת קרם אחיד.
  • 8 הרכבת המנה: יש לקחת קוביית בצק, להזליף מעל או למרוח קרם וניל ומוס שוקולד, להניח מעל עוד קובייה ומעט ללחוץ. כך להכין עם שאר הקוביות.
  • 9 לעטר באבקת סוכר ולשמור בקירור עד הגשה.
  • 10 הנאה מובטחת - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 35.5% 5.7% 58.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב