דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 45 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שוקולד מגולגלות מבצק פריך
מגולגלות לסופ"ש מפנק במיוחד, צילום: שרון אונגר
  • 1 מערבבים במעבד המזון את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסוכר וקוביות החמאה לתערובת פירורית, מוסיפים את החלב ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים. מרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח קלות למלבן בעובי 1/2 ס"מ, מורחים במלית הרצויה (ניתן לשלב גם שברי מקופלת לבנה), מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהתפר ומטה.
  • 4 חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק ומסמנים חריצים במרווחים של 2 ס"מ על הרולדות (כדי להקל על החיתוך לעוגיות לאחר האפייה).
  • 5 אופים את הרולדות במשך כ- 25-30 דקות עד להזהבה, מצננים ופורסים לעוגיות. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 28.5% 7.4% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב