דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

544 גרם לכל המתכון (לא ניתן לחלק למנות - תלוי שימוש)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרם מסקרפונה מושלם וקל להכנה
הקרם הכי טעים לעוגת נפוליאון
  • 1 להקציף במיקסר עם בלון הקצפה (אפשר גם עם וו גיטרה) את גבינת המסקרפונה (להוציא אותה מהמקרר כ- 45 דקות לפני השימוש) ביחד עם אבקת הסוכר (לבדוק שאין בה גושים) ותמצית הוניל.
  • 2 למזוג את השמנת המתוקה הקרה (אפשר גם 300 מ"ל שמנת בהתאם לדרגת הסמיכות הרצויה), ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קרם אחיד ויציב (להיזהר מהקצפה יתר על המידה). ניתן גם להקציף את השמנת המתוקה בנפרד ולאחר מכן לקפל את הקצפת אל גבינת המסקרפונה - אבל אנחנו בעד לקצר תהליכים כשאפשר.
  • 3 זהירות, מתקבל קרם מסקרפונה קטיפתי, מפנק וממכר במיוחד שישתלב בצורה יוצאת מן הכלל בכל קינוח שתכינו - ויהיה הטוויסט שיעשה את ההבדל.
  • 4 בתיאבון חיוך
  • טיפים והערות:
  • 1 חשוב שגבינת המסקרפונה תהיה בטמפרטורת החדר והשמנת המתוקה תהיה קרה מאוד היישר מהמקרר.
  • 2 ניתן לשמור 2-3 ימים במקרר בכלי אטום (עדיף מזכוכית), אך הכי מומלץ להגיש או לעשות בו שימוש ישר לאחר ההקצפה מכיוון שכך הוא הכי סמיך (אם תשמרו אותו במקרר הוא ישמור על הטעם אך כבר לא יהיה סמיך כמו בהתחלה). שימו לב: קרם מסקרפונה אינו ניתן להקפאה.
  • 3 אם אתם רוצים להכין קרם מסקרפונה עם שוקולד - יש להמיס את השוקולד, לערבב עם השמנת ולאחר מכן לקפל אל המסקרפונה. תוכלו לוותר על המסה השוקולד ולהוסיף אותו קצוץ דק.
  • 4 אם יש צורך - לסנן את גבינת המסקרפונה מנוזלים שהצטברו בה.
  • 5 במקום מחית הוניל ניתן להוסיף רום או ליקר לטעמכם.
  • 6 מומלץ להגיש אפילו עם פירות טריים וחתוכים.

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה או וו גיטרה.

קרם המסקרפונה הוא מתכון בסיסי וניתן לשדרג לו את הטעם על ידי תוספת מרכיבים שונים וכך מתקבל קרם מסקרפונה בטעם אחר בכל פעם כדוגמת קרם מסקרפונה קפה, קרם מסקרפונה לימוני (עם גרידת לימון או ליים), קרם מסקרפונה תפוזי (עם גרידת תפוז), קרם מסקרפונה פיסטוק, קרם מסקרפונה ושוקולד (לבן/חלב/קקאו/מחית נוגט/נוטלה, מומס או קצוץ), קרם מסקרפונה עם קינמון, קרם מסקרפונה פטל או אוכמניות, קרם מסקרפונה עם דבש ועוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 73% 5.1% 21.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.7 (2.7 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב