דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים פיסטוק ושוקולד לבן
עוגת ביסקוויטים נדירה שאתם חייבים לנסות
  • 1 הכנת הקצפת: בקערה להקציף את השמנת המתוקה, החלב, אינסטנט הפודינג ואבקת הסוכר עד לקבלת מרקם יוגורט. לעצור את ההקצפה, להוסיף את מחית הפיסטוק ולהקציף עוד כ- 2-3 דקות עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 2 לטבול את ביסקוויט הפתיבר בחלב ולשטח שכבה ראשונה של ביסקוויטים. מעל לשטח שכבת קצפת פיסטוק, שוב שכבת ביסקוויטים, שוב קרם פיסטוק, שוב ביסקוויטים ושוב קרם פיסטוק (עד שנגיע לשלוש שכבות). להכניס את העוגה למקפיא לכ- 20 דקות.
  • 3 הכנת הגנאש: בקערה להניח את השוקולד הלבן, לביא את השמנת לרתיחה בקלחת ולמזוג אותה מעל השוקולד הלבן. להוסיף את מחית הפיסטוק ולערבב היטב עד לקבלת גנאש אחיד וחלק.
  • 4 להוציא את העוגות מהמקפיא, לשטח את גנאש השוקולד הלבן מעל ולקשט עם תותים טריים ופיסטוקים קצוצים איך שאוהבים. ניתן לשמור את העוגה גם במקפיא ולאכול אותה ממש כמו עוגת גלידה. היא טעימה בטירוף - באחריות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אני גיוונתי והכנתי עוגה אחת עם ביסקוויט וניל ועוגה אחת עם ביסקוויט שוקולד.

ציוד נדרש: אני השתמשתי ב- 2 תבניות פיירקס קטנות של איקאה (גודל 26.5x17.5).

הערך התזונתי לא כולל את קישוטי העוגה. שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה והרתחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 38.5% 7.8% 53.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב