דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (20 פרוסות עוגה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת בישקוטים
  • 1 לטבול את הבישקוטים בנס קפה המוכן ולהניח בתבנית מרובעת בשכבה אחת.
  • 2 להכניס לקערה את השמנת, האינסטנט והחלב ולהקציף עד לקבלת קצף חזק.
  • 3 לשפוך מחצית מתערובת השמנת על הבישקוטים.
  • 4 לסדר שכבה שניה של בישקוטים טבולים בנס קפה.
  • 5 מעל השכבה השניה לשים את המחצית השניה של תערובת השמנת.
  • 6 מעל לזלף את סירופ השוקולד ולהכניס למקרר לכמה שעות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את טעם האינסטנט לטעם של ריבת חלב/שוקולד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.2% 7.4% 67.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב