מצרכים למתכון
25 מנות/יחידות, 13 גרם למנה\יחידה (כ- 25 יחידות (תלוי בגודל שחותכים))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מרשמלו נמס עם פצפוצי אורז
- 1 להמיס את החמאה בסיר שטוח על הגז.
- 2 להוסיף את המרשמלו (יחידות שלמות) ולערבב היטב עם כף עץ עד שכל המרשמלו נמסים ומאוחדים עם החמאה.
- 3 להוסיף את פיצפוצי האורז ולערבב במהירות גבוהה עם כף העץ, כך שכל הפיצפוצים יהיו מצופים בתערובת המרשמלו והחמאה.
- 4 לכבות את האש.
- 5 להניח את העיסה שנוצרה על קרש חיתוך ולשטח היטב.
- 6 העיסה מתייצבת מהר יחסית ולכן בעזרת סכין חדה לחתוך ישר לריבועים קטנים או לכל צורה אחרת שרוצים.
- 8 מושלם לאירוח - בתיאבון
יש לשמור במקרר מכיוון שמכיל חמאה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
16.3% |
4.3% |
79.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב