דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (כ- 18 טילונים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טילונים מבצק עלים וקרם בטעם וניל
טילונים מקוריים ומיוחדים
  • 1 מפשירים את בצק העלים למשך הלילה במקרר.
  • 2 פורסים את הבצק על משטח מקומח קלות. חותכים שתי רצועות מלבניות באורך 30 ס"מ. מכל רצועה כזאת חותכים שוב 9 רצועות ארוכות ברוחב כ- 2 וחצי ס"מ (סה"כ 18 רצועות).
  • 3 כורכים כל רצועה סביב קונוס ממתכת בתנועות סיבוביות כמו ספירלה (אפשר למתוח מעט ובעדינות את רצועות הבצק בזמן שמהדקים סביב הקונוס, וחשוב שקצוות הבצק יהיו אחד על השני ולא ברווחים).
  • 4 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים ואופים בחום של 180 מעלות כ- 12-15 דקות עד הזהבה (תלוי בתנור). אח"כ מורידים לחום של 150 מעלות ואופים עוד כ- 5 דקות (שומר על פריכות הבצק לאחר האפייה). שולפים את הקונוסים מהבצק ומצננים.
  • 5 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, סוכר הוניל, החלב והפודינג לקרם חלק ויציב, מעבירים לשק זילוף (לא חובה) וממלאים בקרם. מקשטים בחתיכות של דובדבנים מסוכרים.
  • 6 בוזקים אבקת סוכר ונהנים!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: קונוסים לאפייה ממתכת.

את הטרובוצ`קי מכינים בעיקר לאירועים מיוחדים, במיוחד לשולחן השמחות אך גם לשבת או חג. למתכון פרווה - להחליף את השמנת והחלב במיכל וחצי קצפת צמחית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 32.2% 6.6% 59.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב