דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (30 לחמניות או 2 פוקאצ`ות גדולות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פוקאצ`ה קוואקר ללא לישה
פוקאצ`ה טעימה ובריאה, צילום: מתכוניישן
  • 1 בקערה גדולה מאוד מערבבים את הקמח והשמרים. לאחר מכן, מוסיפים את יתרת החומרים (שיבולת שועל, סוכר, מלח ומים). מערבבים היטב, לא להיבהל - מתקבלת עיסה נוזלית מאוד.
  • 2 מכסים את הקערה עם שקית ניילון (לא נצמד) ומתפיחים כשעה. זהירות! הבצק גדל למימדים עצומים.
  • 3 מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מרפדים את תבניות התנור בנייר אפייה.
  • 4 מעבירים חצי מהמסה לתבנית כך שתיווצר שכבה לא עבה מדי של בצק. מפזרים עגבניות שרי, פלפל ירוק חריף או בצל, ומפזרים מלח גס. חוזרים על הפעולה עם התבנית השנייה.
  • 5 אופים למשך 15 דקות עד שהפוקאצ`ה שחומה. מוציאים מהתנור, מפרידים מהנייר, פורסים לרצועות ומגישים.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התוספות והמלח על הפוקאצ`ה. זמן ההכנה כולל את זמן ההתפחה. המתכון באדיבות שטראוס פריטו ליי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 2.6% 11.1% 85.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.03 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב