דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חטיף שכבות שוקולד עם פצפוצי אורז
חטיף טעים משלושה סוגי שוקולד
  • 1 להמיס בשיטת בן-מארי את השוקולד לבן. לאחר שנמס להוסיף כוס פצפוצי אורז, לערבב היטב, לשים בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ולהחליק עם סכין. לשמור את התבנית במקרר כרבע שעה בין שכבה לשכבה מעתה. בנוסף, ניתן להתחיל עם השכבות עם איזה שוקולד שרוצים.
  • 2 להמיס בשיטת בן-מארי את שוקולד החלב. לאחר שנמס להוסיף כוס פצפוצי אורז, לערבב היטב, לשים על השכבה הראשונה ולהחליק עם סכין.
  • 3 להמיס בשיטת בן-מארי את השוקולד המריר. לאחר שנמס להוסיף כוס פצפוצי אורז, לערבב היטב, לשים על השכבה עם שוקולד החלב ולהחליק עם סכין.
  • 4 להמיס בשיטת בן-מארי את ריבת החלב. לאחר שנמסה להוסיף כוס פצפוצי אורז, לערבב היטב ולשים על שכבת השוקולד המריר בצורה שווה.
  • 5 לאחר סיום כל השכבות (אפשר גם לצמצם בן השכבות ולהכין רק משתי שכבות או שלוש שכבות) לשמור במקרר. עדיף לחתוך לפני שמכניסים שוב למקרר, אך אם לא חותכים אז להוציא מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: נייר אפייה, תבנית אינגליש קייק.

בישול השוקולד הוא אך ורק בשיטת בן-מארי (כדי שהשוקולד לא יישרף ולא יהיה עם טעם לוואי).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 24.7% 6.9% 68.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב