1 להמיס בשיטת בן-מארי את השוקולד לבן. לאחר שנמס להוסיף כוס פצפוצי אורז, לערבב היטב, לשים בתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ולהחליק עם סכין. לשמור את התבנית במקרר כרבע שעה בין שכבה לשכבה מעתה. בנוסף, ניתן להתחיל עם השכבות עם איזה שוקולד שרוצים.
2 להמיס בשיטת בן-מארי את שוקולד החלב. לאחר שנמס להוסיף כוס פצפוצי אורז, לערבב היטב, לשים על השכבה הראשונה ולהחליק עם סכין.
3 להמיס בשיטת בן-מארי את השוקולד המריר. לאחר שנמס להוסיף כוס פצפוצי אורז, לערבב היטב, לשים על השכבה עם שוקולד החלב ולהחליק עם סכין.
4 להמיס בשיטת בן-מארי את ריבת החלב. לאחר שנמסה להוסיף כוס פצפוצי אורז, לערבב היטב ולשים על שכבת השוקולד המריר בצורה שווה.
5 לאחר סיום כל השכבות (אפשר גם לצמצם בן השכבות ולהכין רק משתי שכבות או שלוש שכבות) לשמור במקרר. עדיף לחתוך לפני שמכניסים שוב למקרר, אך אם לא חותכים אז להוציא מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה.