דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 232 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כנאפה טבעוני
אחד הקינוחים הטבעוניים הטעימים
  • 1 מכניסים מראש את קרם הקוקוס למקרר ל- 12 שעות לפחות על מנת ששכבת הקרם תופרד מהנוזל ותתמצק (להשתמש בקופסת קרם קוקוס של 1 ליטר או 2 פחיות קרם קוקוס).
  • 2 את שערות הקדאיף מעבירים ל- 12 שעות במקרר או לשעתיים בטמפרטורת החדר.
  • 3 פותחים את הקופסה של קרם הקוקוס מהצד התחתון שלה ושופכים את המים (אפשר לשמור אותם לשימוש אחר, לכנאפה לא צריך אותם). מעבירים את קרם הקוקוס למעבד מזון יחד עם הסוכר, ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושי קרם קוקוס.
  • 4 קורעים בידיים את שערות הקדאיף ומסדרים בתחתית תבנית מחצית מהם. מעל שכבת הקדאיף מורחים את "תערובת הגבינה" ומעל שכבה נוספת של אטריות קדאיף. מוזגים מעל את שמן הקוקוס ואופים כחצי שעה בחום של 190 מעלות.
  • 5 מערבבים את מצרכי הרוטב ומוזגים מעל. מתקבל כנאפה טבעוני ביתי מושלם!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ניתן להשתמש בכל תבנית. אפשר להכין גם בכמה תבניות קטנות למנות אישיות במקום לחתוך.

שיטת ההכנה כוללת גם קירור. זמן ההכנה אינו כולל את זמן קירור קרם הקוקוס והקדאיף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 47.7% 5.1% 47.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.91 (0.91 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב