דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

17 מנות/יחידות, 144 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה קרה שוקו - וניל
  • 1 טוחנים את העוגיות (פתי בר ללא סוכר של מרמולייט), 100 גרם שומרים בצד.
  • 2 ממיסים את המזולה בטעם חמאה ומערבבים עם 250 גרם פירורי העוגיות. שמים רצועות נייר שקוף בדפנות התבנית, מרפדים עם התערובת את תחתית התבנית ומעבירים למקפיא.
  • 3 מקציפים את הגבינה עם כוס וחצי "כמוסוכר" במקום סוכר רגיל (אפשר גם עם מטרפה אבל אני אוהבת להשתמש במיקסר). אחרי ההקצפה מחלקים את התערובת ל- 2 בשתי קערות נפרדות.
  • 4 מקציפים מיכל וחצי שמנת מתוקה (מומלץ להשתמש בשמנת מתוקה של תלמה) עם שקית פודינג וניל (ללא סוכר) ו- 3 כפות "כמוסוכר" ומקפלים לתוך אחת מהקערות עם הגבינה.
  • 5 מקציפים מיכל וחצי שמנת מתוקה (של תלמה) עם שקית פודינג שוקולד (ללא סוכר) ו- 5 כפות "כמוסוכר" ומקפלים לתוך קערת הגבינה השנייה.
  • 6 מוציאים את התבנית מהמקפיא, וממלאים עם תערובות הגבינה (אפשר לעשות אותה בצורת שיש ואפשר לעשות שכבה שוקולד ושכבה וניל - תשחקו עם זה כרצונכם).
  • 7 מפזרים מלמעלה את 100 גרם פירורי העוגיות הנותרים.
  • 8 מכניסים למקפיא לפחות ל- 24 שעות, מוציאים מהמקפיא ומעבירים למקרר כשעה - שעתיים לפני הגשה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שלא אוהב שילוב של שוקולד וגבינה יכול לוותר על הפודינג שוקולד ולעשות את כל העוגה לבנה.

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 28 ס"מ.

יש לשים לב כי מרכיבי המתכון הרשומים שונים ממרכיבי המתכון המצויינים באופן ההכנה (ללא סוכר), ולכן הערך התזונתי של המתכון אינו מדויק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 40.5% 11.2% 47.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.7 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב