דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 330 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 שוטפים היטב את עלי הרוקט והתרד, מייבשים, חותכים לחתיכות גדולות ומעבירים לקערה. פורסים את גבעולי הבצל הירוק לחתיכות באורך 1.5 ס"מ ואת הכרוב לרצועות דקיקות, ומוסיפים גם כן אל הקערה.
  • 2 חותכים את חזה העוף (או פרגית של עוף טוב) לקוביות בגודל ס"מ אחד ומעבירים לקערה עם הקורנפלור. מערבבים עד שהקוביות מכוסות היטב (אפשר לעשות פעולה זו גם בתוך שקית ניילון סגורה כדי למנוע לכלוך מיותר), מנערים ומפרידים את הקוביות משאריות הציפוי.
  • 3 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה על גבי להבה גבוהה ומעבירים אליה את קוביות העוף המצופות. מטגנים תוך כדי ערבוב בכף עץ עד להזהבה. כשהעוף צרוב מכל צדדיו, מוסיפים למחבת את השקדים ומטגנים עוד כדקה.
  • 4 יוצקים על הכל את מיץ הלימון, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. מסירים מהאש ומעבירים את תערובת העוף והשקדים אל הסלט בקערה.
  • 5 מערבבים מעט ומגישים מיד.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי של המתכון על פי דיאטנית עוף טוב: 496 קלוריות (אנרגיה), 32 גרם חלבונים, 26 גרם פחמימות, 34 גרם שומן, 4 גרם שומן רווי, 7 גרם סיבים תזונתיים, 70 מ"ג כולסטרול.

עוד הצעות למתכונים

מתכונים חלופיים

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.