דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים טבעונית
גם טבעוניים יכולים להנות מעוגת ביסקוויטים
  • 1 מקציפים את השמנת הצמחית עם החלב הצמחי, הסוכר ואינסטנט פודינג הוניל עד לקבלת מרקם יוגורט (יציב אך לא מדי).
  • 2 מכינים קפה חזק ללא חלב: 2 כפיות גדושות של נס קפה בכוס של מים רותחים.
  • 3 טובלים ביסקוויט פתיבר בקפה ומניחים בתחתית התבנית. ממשיכים כך עם שאר הביסקוויטים עד ליצירת שכבה שלמה של ביסקוויטים טבולים בתחתית התבנית.
  • 4 מורחים על הביסקוויטים מהקרם ומעליו מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה, ושוב - עוד שכבת קרם ועוד שכבת ביסקוויטים.
  • 5 מורחים שכבת קרם נוספת, מיישרים ומקפיאים כשעתיים להתייצבות.
  • 6 מכינים את הציפוי: מניחים בקערה את השוקולד המריר והשמנת הצמחית, ומחממים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות או בבן-מארי עד שכל השוקולד נמס, ומערבבים לאיחוד.
  • 7 יוצקים את הציפוי על העוגה הקפואה ומכניסים בחזרה לחצי שעה נוספת של הקפאה.
  • 8 לפני ההגשה מומלץ להעביר למקרר לשעתיים אבל גם ניתן לאכול ישר מהמקפיא כמו עוגת גלידה. מתקבלת עוגת ביסקוויטים טבעונית מושלמת!
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגלישקייק או תבנית אחת גדולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 24.3% 5.9% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב