דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הספינג`)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ספינג` מרוקאי
ספינג` - מישהו?
  • 1 לערבב בקערה גדולה את כל החומרים היבשים (הקמח, השמרים, הסוכר והמלח), להוסיף את המים וללוש לבצק (הבצק צריך לצאת דביק אך אוורירי).
  • 2 לכסות בניילון נצמד ולהתפיח לכ- 3 שעות לפחות.
  • 3 להרתיח שמן בסיר (ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן) ולהנמיך טיפה את האש.
  • 4 להרטיב את הידיים במים או בשמן, לקחת כדור בגודל חצי אגרוף ולפתוח אותו מהאמצע כלפי חוץ (ליצור מעין כעך עם חור באמצע).
  • 5 לטגן בשמן עד להזהבה משני הצדדים.
  • 6 להניח את הספינג`ים על נייר סופג ולבזוק מעל אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 7 להגיש חם ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לזלף על הספינג`ים דבש.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בספינג` לאחר הטיגון (כוס אחת). יש לטגן ב- 1.5 כוסות שמן לערך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18.3% 8.3% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב