דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה (כ- 14 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם אוראו וליקר
עוגת גבינה עם עוגיות אוראו שוקולד
  • 1 בקערה מרסקים לחתיכות גסות את 18 עוגיות האוריאו והפתיבר.
  • 2 ממיסים חמאה, מוסיפים לקערת העוגיות ומערבבים.
  • 3 מוסיפים ליקר שרי ומערבבים.
  • 4 את התערובת הנ"ל משטחים ביד/כף בתבנית 24 ס"מ.
  • 5 מכינים את הג`לטין ע"פ הכתוב על האריזה ומניחים להצטננות.
  • 6 בקערה נוספת שמים: גבינה לבנה, אבקת סוכר, סוכר וניל וגבינת מסקרפונה. מערבבים היטב.
  • 7 את השמנת המתוקה מקציפים בקערה נפרדת עד לקבלת קצפת יציבה, ומוסיפים לקערת הגבינות.
  • 8 כאשר הג`לטין הצטנן מוסיפים לקערת הגבינות.
  • 9 חצי מכמות הקרם מורחים בשכבה אחידה על התחתית (עוגיות האוראו).
  • 10 8 עוגיות אוראו שנשארו: מפרידים אותם מהמילוי שלהם. את אותו מילוי מוסיפים לקרם הגבינות שנותר.
  • 11 את עוגיות האוראו שהפרדנו מסדרים יפה בצורת עיגול על הקרם שכבר נמצא בתבנית.
  • 12 את האגוזים הקצוצים מפזרים מעל עוגיות האוראו המסודרות בתבנית.
  • 13 מהקרם הנותר שמים בצד כ- 4-5 כפות גדושות לתוך מזלף ומוסיפים מעט צבע מאכל אדום.
  • 14 את הקרם הנותר שופכים מעל התבנית ועם המזלף יוצרים קישוט כמו בתמונה.
  • 15 ניתן לפזר תלתי שוקולד מריר לקישוט מרשים. לאחר הקישוט מעבירים למקרר לפחות ל- 5-6 שעות להתייצבות העוגה.
  • 16 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את ליקר השרי ואת קישוט השוקולד המריר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 43.1% 9.3% 47.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.76 (0.76 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב