דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (15 אוזני המן בינוניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אוזני המן בדואט תבור ופרג
אוזני המן בשילוב גבינה ופרג
  • 1 מכניסים את כל "חומרי הבצק היבשים" למיקסר במהירות איטית ולשים כדקה.
  • 2 מוסיפים למיקסר את "החומרים הרטובים" בהדרגה עד קבלת בצק אחיד ויבש.
  • 3 מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי המלית.
  • 4 מרדדים על משטח מקומח את הבצק וקורצים עיגולים עם כוס (קוטר שפת הכוס תקבע את גודל אוזן ההמן).
  • 5 מניחים במרכז כל עיגול כפית נדיבה מתערובת המילוי ומהדקים בעזרת הידיים, כל עיגול לצורת משולש (אוזן המן).
  • 6 מניחים את אוזני ההמן בתבנית עם נייר אפייה (במרחק סביר אחת מהשנייה) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 180 מעלות, למשך כ- 35 דקות או עד הזהבה קלה של הבצק.
  • 7 מצננים את אוזני ההמן ובוזקים את אבקת הסוכר בעזרת מסננת קטנה.
  • 8 פורים שמח ובתיאבון חיוך
  • המלצות השף:
  • 1 להוסיף לתערובת הגבינה חופן צנוברים קלויים.
  • 2 ניתן להוסיף לבצק מעט קינמון.
  • 3 ניתן לרדד מחדש את שאריות הבצק עד שלוש פעמים ולקרוץ מהבצק עיגולים.

הערך התזונתי לא כולל את המלצות השף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 29.4% 10.7% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב