דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגה קרה ללא גלוטן בציפוי שוקולד
עוגה קרה וטעימה לצליאקים
  • 1 מערבבים את חומרי התחתית ומהדקים לתבנית.
  • 2 מכסים בנייר אלומיניום ושומרים במקרר.
  • 3 מקציפים את השמנת המתוקה, השמנת החמוצה, החלב והאינסטנט, עד לקבלת קצפת קשה ויציבה.
  • 4 מורחים באופן שווה על התחתית.
  • 5 מצפים לפי בחירה (ראו רעיונות לשידרוג).
  • 6 עוטפים בנייר אלומיניום ושומרים כמה שעות לפני האכילה.
  • 7 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 במידה ובוחרים תבנית 24, מורידים כ- 1/2 עד 3/4 כוס מהפצפוצים והעוגיות הטחונים (ראו רעיונות לשידרוג), אלא אם רוצים תחתית עבה יותר.
  • 2 לגיוון: להוסיף עוד שמנת מתוקה, לאחר ההקצפה לחלק לשניים ולחלק אחד להוסיף ככף גדושה קקאו, כך תתקבל עוד שכבה והעוגה תהיה גבוהה מאוד.
  • 3 פצפוצי האורז יכולים להיות בטעם שוקולד או טבעי. טוחנים במעבד מזון.
טיפ למתכון
עם פצפוצי האורז ניתן לשלב גם עוגיות טחונות. הציפוי: שוקולד מגורר, עיטור עם סירופ שוקולד או מייפל או בישול ציפוי שוקולד.

ציוד נדרש: תבנית 26. לעוגה גבוהה יותר - תבנית 24.

הערך התזונתי לא כולל את שמן הקוקוס. על השמנת המתוקה והחלב להיות באותה כמות - לכן אפשר למלא את קרטון השמנת הריק בחלב לאחר השימוש בו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 41.5% 6.9% 48.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.8 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב