דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קרמשניט
שילוב של קרם וניל צרפתי ושקדים
  • 1 מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  • 2 מחממים תנור ל- 220 מעלות.
  • 3 מניחים את הבצק על תבנית מלבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.
  • 4 מברישים את הבצק במעט מים ומפזרים אבקת סוכר (3 כפות).
  • 5 על מחצית הבצק מפזרים שקדים בשכבה אחת אחידה.
  • 6 מכניסים את הבצק לתנור לרבע שעה בדיוק ומוציאים להתקרר.
  • 7 בינתיים מקציפים כוס חלב, שמנת מתוקה ופודינג וניל למשך 3 דקות. מוסיפים את הגבינה וחצי שקית אבקת סוכר.
  • 8 לאחר שהבצק התקרר צרים ממנו שתי טבעות בגודל התבנית (שני עיגולים בגודל 32 ס"מ - זה צריך להספיק בדיוק).
  • 9 מניחים את הבצק ללא השקדים בתחתית התבנית ומעליו מוסיפים את הקרם.
  • 10 מעל מוסיפים את הבצק עם השקדים כלפי מעלה ובוזקים את אבקת הסוכר שנותרה.
  • 11 מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
  • 12 יוצאת עוגה טעימה, קלה ונהדרת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית גדולה + תבנית עגולה קפיצית 32.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 34.8% 9.8% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב