דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קרמשניט
שילוב של קרם וניל צרפתי ושקדים
  • 1 מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן ומחממים את התנור מראש לחום של 220 מעלות.
  • 2 מניחים את הבצק על תבנית מלבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. מברישים את הבצק במעט מים ומפזרים את אבקת הסוכר. על מחצית הבצק מפזרים שקדים בשכבה אחת אחידה.
  • 3 אופים את הבצק בתנור למשך 15 דקות בדיוק ומוציאים להתקרר.
  • 4 בינתיים מקציפים את החלב, השמנת המתוקה ואינסטנט פודינג הוניל למשך כ- 3 דקות. מוסיפים את הגבינה ואבקת סוכר פנימה.
  • 5 לאחר שהבצק התקרר צרים ממנו שתי טבעות בגודל התבנית (שני עיגולים בגודל 32 ס"מ - זה צריך להספיק בדיוק). מניחים את הבצק ללא השקדים בתחתית התבנית ומעליו מוסיפים את הקרם.
  • 6 מעל מוסיפים את הבצק עם השקדים כלפי מעלה ובוזקים את אבקת הסוכר לקישוט.
  • 7 מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. יוצאת עוגת קרמשניט טעימה, קלה ונהדרת!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית גדולה + תבנית עגולה קפיצית 32.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 34.2% 9.6% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב