דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת קרמשניט
עוגת קרמשניט
עוגת קרמשניט
שילוב של קרם וניל צרפתי ושקדים

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  • 2 מחממים תנור ל- 220 מעלות.
  • 3 מניחים את הבצק על תבנית מלבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה.
  • 4 מברישים את הבצק במעט מים ומפזרים אבקת סוכר (3 כפות).
  • 5 על מחצית הבצק מפזרים שקדים בשכבה אחת אחידה.
  • 6 מכניסים את הבצק לתנור לרבע שעה בדיוק ומוציאים להתקרר.
  • 7 בינתיים מקציפים כוס חלב, שמנת מתוקה ופודינג וניל למשך 3 דקות. מוסיפים את הגבינה וחצי שקית אבקת סוכר.
  • 8 לאחר שהבצק התקרר צרים ממנו שתי טבעות בגודל התבנית (שני עיגולים בגודל 32 ס"מ - זה צריך להספיק בדיוק).
  • 9 מניחים את הבצק ללא השקדים בתחתית התבנית ומעליו מוסיפים את הקרם.
  • 10 מעל מוסיפים את הבצק עם השקדים כלפי מעלה ובוזקים את אבקת הסוכר שנותרה.
  • 11 מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
  • 12 יוצאת עוגה טעימה, קלה ונהדרת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית גדולה + תבנית עגולה קפיצית 32.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של מירי צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)226278
חלבונים (גרם)3.87 4.78
פחמימות (גרם)2227
שומנים (גרם)13.74 16.96
מתוכם שומן רווי (גרם)4.1 5.06
כולסטרול (מ"ג)40.38 49.85
נתרן (מ"ג)184227.16
סיבים תזונתיים (גרם)0.31 0.38
סידן (מ"ג)100.4123.95

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 34.8% 9.8% 54.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?