דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרמשניט ביתי
קרמשניט ביתי
קרמשניט ביתי
קרמשניט כמו בקונדיטוריה

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם בסיר כבד מנירוסטה 2 כוסות חלב + סוכר וניל. לא להרתיח. בקערה אחרת לערבב קורנפלור, כוס חלב וסוכר. בכלי אחר לטרוף היטב ביצים ולאחד תערובת הביצים לתערובת הקורנפלור.
  • 2 לעבוד עם מקצף ידני - להקציף היטב את התערובת ללא גושים.
  • 3 לקחת מעט מהחלב החם ולהוסיף לתערובת (להשוואת טמפרטורה), להוסיף את כל התערובת לחלב בסיר ולהמשיך לטרוף כל הזמן על אש נמוכה כדי שלא יווצרו גושים, עד להסמכת התערובת לדרגה של קרם, בערך 10 דקות.
  • 4 לקרר את הקרם. במערבל להקציף היטב את החמאה, להוסיף את הקרם כף אחר כף בהדרגה, להקציף עוד כמה דקות עד לקבלת קרם אוורירי.
  • 5 לשטח על דפי העלים ולקרר היטב.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר כבד מנירוסטה.

אחד המעדנים הטובים בעולם! מטבח מזרח אירופה - אוסטריה, רומניה, הונגריה וכו`.

- פרסומת -

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)225 קלוריות270 קלוריות
חלבונים4.1 גרם4.9 גרם
פחמימות25 גרם30 גרם
מתוכן סוכרים7.2 גרם8.6 גרם
שומנים12.5 גרם15 גרם
מתוכם שומן רווי6.1 גרם7.3 גרם
מתוכם שומן טראנס91.4 מ"ג109.7 מ"ג
כולסטרול55.9 מ"ג67.2 מ"ג
נתרן84.4 מ"ג101.3 מ"ג
סיבים תזונתיים787.5 מ"ג945.4 מ"ג
מים7.8 גרם9.3 גרם
ויטמין A16.3 מק"ג19.6 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)238.2 מק"ג286 מק"ג
ויטמין B14.1 מק"ג4.9 מק"ג
ויטמין B247.9 מק"ג57.5 מק"ג
ויטמין B37.7 מק"ג9.2 מק"ג
ויטמין B5156.4 מק"ג187.7 מק"ג
ויטמין B617.3 מק"ג20.8 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B94.8 מק"ג5.8 מק"ג
ויטמין B120.1 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין D0.2 מק"ג0.3 מק"ג
ויטמין E107.1 מק"ג128.6 מק"ג
ויטמין K0 מק"ג0 מק"ג
סידן41.8 מ"ג50.2 מ"ג
ברזל179.2 מק"ג215.1 מק"ג
מגנזיום1.2 מ"ג1.5 מ"ג
זרחן20.2 מ"ג24.2 מ"ג
אבץ131.6 מק"ג158 מק"ג
אשלגן14.2 מ"ג17.1 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות194.9 מ"ג234 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 34.9 מ"ג5.9 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6158.6 מ"ג190.4 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות373.1 מ"ג447.9 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9347.9 מ"ג417.7 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 29.5% 9.7% 58.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.