מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- עלי הקרמשניט
- עלים לקרמשניט - 350 גרם
- החלב החם בסיר
- חלב - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
- סוכר וניל - 2 שקיות - סה"כ (20 גרם)
- תערובת הקורנפלור והביצים
- קורנפלור - 6 כפות - סה"כ (54 גרם)
- חלב - כוס (240 מ"ל)
- סוכר - 3/4 כוס - סה"כ (134 גרם)
- ביצה - 3 Large
- החמאה המוקצפת
- חמאה - 120 גרם
- הקישוט
- אבקת סוכר - 4 כפות - סה"כ (64 גרם)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
קרמשניט כמו בקונדיטוריה
- 1 לחמם בסיר כבד מנירוסטה את החלב וסוכר הוניל (לא להרתיח).
- 2 לערבב בקערה אחרת את הקורנפלור, החלב והסוכר. בכלי אחר לטרוף היטב את הביצים ולאחד את תערובת הביצים אל תערובת הקורנפלור (לעבוד עם מקצף ידני - להקציף היטב עד לקבלת תערובת ללא גושים).
- 3 לקחת מעט מהחלב החם בסיר ולהוסיף לתערובת (להשוואת טמפרטורה), להוסיף את כל התערובת לחלב בסיר ולהמשיך לטרוף כל הזמן על אש נמוכה כדי שלא יווצרו גושים, עד להסמכת התערובת לדרגה של קרם (לוקח כ- 10 דקות). לקרר את הקרם.
- 4 במערבל להקציף היטב את החמאה, להוסיף את הקרם כף אחר כף בהדרגה, ולהקציף עוד כמה דקות עד לקבלת קרם אוורירי. לשטח את הקרם על עלי הקרמשניט המוכנים ולקרר היטב. לפדר באבקת הסוכר ולהגיש קרמשניט ביתי מושלם!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר כבד מנירוסטה.
אחד המעדנים הטובים בעולם! מטבח מזרח אירופה - אוסטריה, רומניה, הונגריה וכדומה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.9% |
29.5% |
9.7% |
58.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב