דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שכבות קדאיף במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן
תודו שהייתם רוצים לקבל קינוח כזה בסילבסטר...
  • 1 משמנים עם מעט מהחמאה המומסת תבניות פאי אישיות קטנות (אפשר להכין גם עם קורצן עיגול).
  • 2 מערבבים את אטריות הקדאיף עם החמאה המומסת שנותרה (אפשר גם עם הידיים), משטחים על התבניות ומהדקים היטב (לי יצאו 7 תחתיות בגדלים שונים).
  • 3 מפזרים אבקת סוכר מעל כל תבנית על אטריות הקדאיף המהודקים (אני פיזרתי עם מסננת קטנה לפיזור אחיד).
  • 4 מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש בתוכנית טורבו בחום של 160 מעלות למשך כ- 15 דקות עד להזהבה ומקררים (לשים לב שהאטריות לא תישרפנה - צריך להתקבל גוון זהוב).
  • 5 הכנת הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עד שנוצר קצף יציב. בקערה קטנה מערבבים את הגבינה הלבנה, מעדן ה- yolo והסוכר, ומערבבים היטב. מוסיפים לקרם ומערבבים עד ליצירת קצפת חלקה ואחידה.
  • 6 מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים על תחתיות הקדאיף. בשלב זה ניתן לקשט בשבבי קוקוס מסוכרים.
  • 7 מניחים עוד שכבת קדאיף מעל ושוב מזלפים מהקרם. מניחים שכבת קדאיף אחרונה ומזלפים באמצע שוב מהקרם.
  • 8 מחממים מעט את קונפיטורת פירות היער, מקררים, מעטרים את הקינוח כיד הדמיון הטובה ומתענגים (שומרים במקרר).
  • 9 בתיאבון חיוך

ניתן להכין קינוחים אישיים כמו שאני הכנתי או קינוח אחד גדול (כמו עוגה). ניתן ליצור רק 2 שכבות - לפי טעמכם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 25.9% 6.8% 64%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב