דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קינוח מוס חלבה ומוס שוקולד אישי
טעים, קל, אישי
  • הכנת מוס השוקולד:
  • 1 ממיסים את השוקולד המריר.
  • 2 מקציפים את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג לקצפת יציבה.
  • 3 מקפלים פנימה את השוקולד המריר המומס.
  • הכנת מוס החלבה:
  • 1 במידה וממרח החלבה התקשה - מחממים אותו במיקרוגל כ- 15 שניות ומערבבים עם כפית למרקם חלק כמו ממרח (במידת הצורך יש לחמם 15 שניות נוספות).
  • 2 מקציפים את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג לקצפת יציבה.
  • 3 מקפלים פנימה את ממרח החלבה.
  • הכנת הקראנץ`:
  • 1 שוברים את הקורנפלקס לחתיכות קטנות.
  • 2 מערבבים עם ממרח החלבה (במידה והוא התקשה אפשר לחמם קצת במיקרוגל). מקררים כרבע שעה לפחות.
  • ההרכבה:
  • 1 מזלפים (עם שקית זילוף) את מוס החלבה עד חצי גובה הכוסית.
  • 2 מזלפים את מוס השוקולד כמעט עד גובה הכוסית (משאירים מקום לציפוי).
  • 3 מעל מוס השוקולד מפוררים קצת מציפוי הקראנץ`.
  • 4 שומרים במקרר.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 20 כוסיות קטנות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 42.1% 6.6% 46%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.8 (0.89 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב