דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות תמרים
  • 1 לנפות את הקמח ולהניח בקערה.
  • 2 להמיס את החמאה במיקרו ולהוסיף לקערה.
  • 3 להוסיף את השמנת וקורט המלח, לערבב עד שמתקבלת עיסה נוחה לעבודה.
  • 4 לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות לשעתיים.
  • 5 לחלק את הבצק לארבעה חלקים, כל חלק לרדד ולמרוח 3 כפיות מממרח התמרים.
  • 6 לקצוץ את אגוזי המלך ולפזר מעל ממרח התמרים.
  • 7 לגלגל לרולדה ולהניח בתבנית עם נייר אפייה.
  • 8 לפרוס את הרולדה לעוגיות בגודל שרוצים (לא לחתוך עד הסוף).
  • 9 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות כחצי שעה.
  • 10 לפזר אבקת סוכר כשהעוגה חמה ולאכול בתיאבון.
טיפ למתכון
ניתן להחליף את ממרח התמרים בשוקולד למריחה.

אם רוצים מתכון פרווה אפשר להחליף את החמאה במרגרינה ואת השמנת במים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 22.4% 9.5% 67.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב