דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (מ- 2 עוגות אינגליש קייק)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שמרים טבעונית
עוגת שמרים במילוי שוקולד לטבעוניים
  • 1 מערבבים יחד את מצרכי הבצק היבשים (קמח, שמרים, סוכר קנים ומלח).
  • 2 יוצרים גומה באמצע, מוסיפים את המצרכים הרטובים (שמן זרעי ענבים ומים) ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 3 ממשיכים ללוש במשך כ- 5-10 דקות, מכסים ומניחים להתפחה כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 4 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים שווים ומרדדים.
  • 5 מורחים על כל חלק 2 כפות גדושות ממרח שוקולד בטעם אגוזים ומגלגלים עד לקבלת נקניק.
  • 6 את הנקניק חותכים לחתיכות לקבלת שושנים שאותן מעמידים בתבנית.
  • 7 מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים להתפחה נוספת של חצי שעה. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 8 מורחים למעלה סילאן מעורבב עם מים ומפזרים מעט שומשום לקישוט.
  • 9 אופים במשך כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ומקבלים עוגת שמרים טבעונית פשוט מושלמת.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

ניתן להשתמש בממרח שוקולד אגוזים פרווה אחר, פרלינוטה, השחר פרווה וכדומה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 29% 6.4% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב