מצרכים למתכון
90 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המעמול)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 ללוש ה יטב את מצרכי הבצק, לחלק את הבצק ל- 6 כדורים וכל כדור לחלק ל- 15 חלקים.
- 2 לערבב היטב את כל מצרכי המילוי, למלא כל כדור בצק במלית ולסגור שוב לכדור/מעמול.
- 3 לצבוט בצובטן מעמול קודם בצדדים ולאחר מכן גם למעלה.
- 4 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות עד שהחלק התחתון מזהיב (להשגיח תוך כדי האפייה).
- 5 כשמתקרר לבזוק על המעמול אבקת סוכר.
- 6 בתיאבון
ציוד נדרש: צובטן מעמול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.8% |
24.9% |
6.5% |
65.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב